Els tallers de cuina arrasen aquest estiu als centres de Grup Mutuam

Setembre 6, 2023

Per refrescar les altes temperatures de l’estiu, algunes residències i centres de dia per a gent gran de Grup Mutuam van animar-se a fer tallers de cuina, creant receptes fresques i gustoses per combatre la calor i així gaudir millor de l’estiu.

Alguns van apostar per les fruites, riques en vitamines, per fer els seus tallers de cuina. En el cas del Centre de Dia Enric Casanovas, van preparar broquetes de fruita per menjar de postres. Mentrestant, a la Residència Jaume Nualart va preferir la versió líquida i van fer uns batuts de fruita boníssims!

D’altra banda, el Centre Assistencial La Creueta va anar més enllà i va organitzar un concurs de receptes de cuina per a tots i totes les seves residents. Aquest consistia a redactar una recepta que fos especial i aquelles dos més originals i gustoses s’emportarien el primer premi. Els guanyadors rebien el premi d’anar a dinar a un restaurant de la ciutat i incloure les seves receptes al receptari del centre, tota una il·lusió.

Per acabar amb els tallers de cuina, el Centre de Dia Onyar no va ser menys i també va voler unir-se a l’activitat, preparant uns mojitos ben frescs amb el toc de llima perfecte!


Deixa un comentari