El dolç agraïment a l’equip del Centre Residencial Mutuam Manresa

Setembre 25, 2015

No és la primera vegada que la Sra. Torrents residia al Centre Residencial Mutuam Manresa una temporada. A la residència de nou van tornar a gaudir de la seva companyia. L'Assumpció Torrents i la seva família van voler deixar una mostra curiosa i dolça a tot l'equip professional del Centre Residencial Mutuam Manresa que va sorprendre a tothom:  una gran coca amb un missatge clar que es van berenar tots plegats. És molt satisfactori saber que les persones que marxen del nostres centres, marxen pensant que "SOM UN 10 !"

A tothom li agrada el reconeixement, i encara més en aquestes feines tan vocacionals, que ens fan estar al peu del canó, en els bons i en els mals moments. Quan algú dedica les paraules que els han dedicat, aquest ja és el millor reconeixement i regal que es pot fer, compensant els moments on hi ha algun descontent i s'ha hagut de mediar amb la família o residents i l'equip...de ben segur que sabeu de que estem parlant.

Berenar al centre Mutuam Manresa
Un moment del berenar amb la Sra. Torrents

Des del Centre Residencial Mutuam Manresa també volem reconèixer i agrair de tot cor, les paraules que en ocasions ens fan arribar i que ens motiven a seguir treballant i cuidant tan bé com sabem als nostres residents.


Deixa un comentari