La Creueta organitza activitats per la gent gran per celebrar el seu 32 aniversari

Juliol 11, 2023

Durant el mes de juny, el Centre Assistencial Mutuam La Creueta va celebrar el seu 32è aniversari juntament amb la gent gran i professionals del centre. Per fer-ho, va organitzar un itinerari ple d'activitats variades i dinàmiques.

La celebració va començar amb un bingo, al qual tothom va estar convidat a jugar. Els usuaris i les usuàries van poder gaudir d'una tarda divertida i diferent, a més d'alguns premis en el cas de les persones guanyadores. Seguidament, el centre va organitzar les seves tradicionals Olimpíades, una jornada esportiva amb activitats com els relleus, l'hoquei, la punteria i les bitlles. Tots els grups participants van ser obsequiats amb una medalla i convidats a un pica-pica junt amb les famílies.

Per continuar amb la celebració, la gent gran va poder gaudir de dues visites molt enriquidores i plenes de sorpreses. D'una banda, l'actuació per part de la Coral Estrella Blava amb les seves veus i cançons que no van deixar indiferents a ningú. D'altra banda, els i les alumnes del curs de Lleure del CNO Sant Cugat es van encarregar de fer activitats manuals, com un taller de manicura, i activitats de lleure que van agradar molt i van permetre reforçar la relació entre ambdues generacions.

Aprofitant l'arribada de l'estiu i la calor, també es van dur a terme algunes activitats molt refrescants. Els i les professionals van preparar activitats de psicomotricitat i moviment, que incloïen jocs de pesca, punteria i molts més. En general tots i totes van passar una estona molt divertida a l'aire lliure gaudint del clima d'estiu.

Un altre dels tallers que va destacar, va ser el taller de cuina, realitzat conjuntament amb el proveïdor del centre, ARCASA. El concurs consistia a replicar alguna recepta familiar d'un primer plat. Es valorava l'originalitat i la idoneïtat i els dos guanyadors tenien el privilegi d'ensenyar la recepta al centre per incloure-la al menú, i un val per dinar a qualsevol restaurant de la ciutat. A més, per Sant Joan es va fer un segon taller de cuina, en aquest cas de les famoses coques de Sant Joan.

Finalment, les persones usuàries, professionals i familiars van ser convidades a una festa especial per celebrar l'arribada del bon temps. Aquesta celebració va consistir a plantar plantes sostenibles, resistents a les altes temperatures i a les restriccions d'aigua. A més, es va fer un jardí vertical a la terrassa, un recurs terapèutic per a persones amb trastorns neurocognitius que ofereix molts beneficis. En acabar, tots i totes van fer un pica-pica plegats.


Deixa un comentari