La gent gran de La Creueta participa en la Festa Gran de Sabadell

Octubre 6, 2023

A Sabadell, el Dia Internacional de la Gent Gran va coincidir amb la Festa Gran de la ciutat, i el Centre Assistencial Mutuam La Creueta se’n va pujar al carro. El desenvolupament de la celebració va ser del 25 de setembre al 3 d’octubre amb una gran varietat d’activitats que giraven en voltant del fil conductor “Som memòria”.

Durant la celebració es va voler posar en valor, l’experiència, el coneixement i les lliçons de vida que acumulen les persones grans i que són una font d’aprenentatge per a tota la societat. Per aquest motiu, un grup de persones residents i professionals de la Creueta es van sumar a l’activitat “Anys de vida” a on també participaven la resta de residències de la ciutat.
Cada centre residencial va comptar amb un estand decorat d’objectes antics i amb un mural a on s’exposaven històries de vida de persones de Sabadell. D’aquesta manera es van donar a conèixer les diferents històries de les persones sabadellenques que havien tingut lloc a diferents ubicacions de la ciutat.

L’activitat es va tancar amb un esmorzar elaborat per tots els centres participants. El Centre Assistencial Mutuam La Creueta, va convidar a tothom a pa de pessic de xocolata sense sucre, tot un encert per deixar un dolç record.


Deixa un comentari