18è Aniversari de la Residència Les Franqueses per a gent gran

Agost 17, 2023

Com ja és tradició, a l’estiu la Residència Les Franqueses per a gent gran, propietat de la Fundació Privada Les Franqueses del Vallès, celebra el seu aniversari que enguany han estat divuit anys.

L’equip professional del centre va preparar un seguit d’activitats i visites perquè les persones residents visquessin de forma especial la festa. Per descomptat no va faltar el dinar d’aniversari amb paella i pastís.

El pregó va donar el tret de sortida a activitats psicomotrius, com jocs amb pilotes i tallers de pintura, balls i un torneig de petanca. A més, es va organitzar un concurs inspirat en el famós “1, 2 ,3 Responde otra vez”.

A banda de les activitats, es van rebre visites especials. La colla dels Sardanistes Franquesins va fer una demostració de sardanes al centre a on alguns es van animar a participar. També van assistir a la cita, els Gegantets de Granollers, els quals van sorprendre els i les residents amb uns balls. El tancament de la celebració el va fer el Mag Daniel's amb una actuació que va deixar bocabadat a tothom.

A continuació, us deixem un videoresum de la celebració.


Deixa un comentari