Modernes castanyeres arriben a la Residència Vila-seca (Tarragona) per celebrar la castanyada

Novembre 3, 2015

Un any més, la Residència Vila-seca va celebrar la festa de la castanyada amb un "obligat" taller de panellets creatius que va tenir lloc el dimecres 28 d'octubre, en el que els pastissers van apostar per la creativitat amb ingredients clàssics, que van degustar al llarg de la festa del divendres 30. A la celebració no hi van faltar castanyes i tots van poder gaudir de l'espectacle que van organitzar els professionals més atrevits de la residència geriàtrica de Vila-seca: un desfilada de castanyeres, però molt i molt modernes.

L'equip de professionals es va caracteritzar de modernes castanyeres, per participar en el concurs de la castanyera més autèntica i divertida d'enguany. El jurat ho va tenir difícil però tothom va passar-s'ho molt bé. Per tancar les festes entorn la castanyera, tothom va poder gaudir d'un sopar el 31 d'octubre amb les postres protagonistes: panellets i moniatos.

Per començar el mes de novembre amb "Tots Sants", va haver dinar amb caquis de temporada ("Palosantos") que van tancar les celebracions més importants de la tardor.


Deixa un comentari