Un Sant Jordi diferent, marcat per l’activitat online

Abril 23, 2020

La pandèmia de la Covid 19 ha alterat de forma significativa les nostres vides. Una diada tan especial per a nosaltres com és Sant Jordi no se n’ha quedat al marge. Aquest any no podrem gaudir d’allò tan inherent a aquesta festivitat, com és passejar pels carrers, compartir, xerrar, observar, coses tan senzilles que ens ha pres la Covid 19. El que no ens pot prendre aquesta crisi són les ganes de llegir un bon llibre o la il·lusió de regalar una rosa a les persones que estimem.

En aquest sentit, la diada ens ofereix una finestra per distreure’ns. S’han posat en marxa gran quantitat d’iniciatives, especialment del món cultural, que volen mantenir viva la tradició del llibre i la rosa malgrat aquesta situació excepcional.

Per què no? És precisament en moments complicats com els que estem vivint que una diada com la de Sant Jordi ens pot ajudar a tornar, per uns moments, a una certa normalitat.

Aquests dies estem descobrint noves formes de comunicació, aprofitant la tecnologia online. Aprofitem, doncs, l’abast d’activitats digitals per celebrar aquesta festivitat. Les xarxes en van plenes i és fàcil trobar una iniciativa que ens encaixi i que ens ajudi a mantenir la il·lusió d’aquest dia.

Som un servei essencial i, com a tal, els professionals del Grup Mutuam estem a primera línia, donant-ho tot, per garantir la cura d’un dels col·lectius amb els quals s’ha acarnissat aquesta pandèmia, com és la nostra gent gran.

En un dia tan significatiu com aquesta diada de Sant Jordi, volem aprofitar aquest espai per fer-vos arribar el reconeixement i escalf per la gran tasca que esteu realitzant.


Deixa un comentari