Purificación Fernández, la veu de les auxiliars en la Jornada Associativa de La Unió

Gener 3, 2019

La IX Jornada Associativa de La Unió, L'Associació d'Entitats Sanitàries i Socials de Catalunya va citar, el 13 de desembre, més de 140 professionals d’entitats associades. D'acord amb el Projecte +FUTUR, una de claus per a l'èxit dels processos de canvi en l'atenció a les persones que cal desenvolupar en els pròxims anys és el compromís amb els professionals. És per això que l'objectiu de la sessió va ser debatre com, des de les organitzacions, s'adeqüen els canvis de gestió i el model de relació professional, comptant amb i escoltant el professional.

Durant l'acte, es va projectar un vídeo sobre la veu dels professionals, en què vuit treballadors i treballadores van explicar com els centres poden contribuir al fet que els professionals desenvolupin més plenament les seves aspiracions.

Purificación Fernández, coordinadora d’auxiliars del Centre Assistencial Mutuam La Creueta, de Sabadell, va ser una d’aquestes 8 veus. El reconeixement de la feina feta i la possibilitat de conciliació laboral i familiar van centrar el seu discurs. Podeu veure-la en el següent vídeo.


No items found

Deixa un comentari