La Fundació Mutuam Conviure lliura els Premis de Recerca d’Atenció Sociosanitària

Novembre 29, 2022

La Fundació Mutuam Conviure va lliurar el passat 22 de de novembre, en el marc de la 17a Jornada Sociosanitària, els Premis de Recerca d'Atenció Sociosanitària, que promou des de fa 21 anys.

Una edició més, els premis es reparteixen en dues categories i estan dotats amb 6.000 euros. Un està destinat a projectes que porten a terme entitats d’aquests àmbits a Catalunya i l’altre, a projectes que es porten a terme en els centres i serveis del Grup Mutuam. El lliurament es va fer en el decurs del consolidat webinar del sector sociosanitari i el doctor Antoni Salvà va fer la lectura de l'acta del jurat.

Esther Ferrer, PADES
Esther Ferrer, PADES.

Per una banda, en la categoria de premis de recerca per a professionals de Catalunya, el projecte escollit va ser ‘Avaluació de l'impacte en resultats de salut d'un programa de telemonitorització en els usuaris del Programa d'Atenció Domiciliària Equips de Suport (PADES). Projecte Home Connect’. L'havien presentat la Corporació de Salut del Maresme i la Selva (CSMS) i el Programa d'Atenció Domiciliària Equips de Suport (PADES).

Samira González, HSS Mutuam Girona.
Samira González, HSS Mutuam Girona.

Per altra banda, en la categoria de premis de recerca per a professionals del Grup Mutuam, el projecte guanyador va ser ‘Avaluació de la usabilitat d'un programa de teleneurorehabilitació en persones amb patologia neurològica: Adherència, seguretat i satisfacció de pacients’. En aquest cas, l'havia presentat l’Equip de rehabilitació de l'Hospital Sociosanitari Mutuam Girona.

Accèssit per a un projecte dels PADES

Així mateix, atesa la qualitat dels treballs presentats enguany als Premis de la Fundació Mutuam Conviure, en la modalitat professionals del Grup Mutuam es va concedir un accèssit al projecte: 'Utilització d'ecògraf portàtil en equips d'Atenció Pal·liativa Domiciliària. Estudi Descriptiu Prospectiu'. Els responsables d'aquest projecte són els Equips PADES Mutuam Barcelona.

Emma Costas i Adrià Oller, PADES Mutuam Barcelona
Emma Costas i Adrià Oller, PADES Mutuam Barcelona

Finalment, des del Grup Mutuam, volem felicitar tots els equips guanyadors i agraïr la participació al conjunt d'equips que han presentat propostes al certamen.


Deixa un comentari