El Premi de Recerca d’Atenció a la Dependència 2023 ja té guanyadores

Octubre 9, 2023

En el marc de la 6a Jornada d’Atenció a la Dependència celebrada el passat 20 de setembre, la Fundació Mutuam Conviure va lliurar els Premis de Recerca d’Atenció a la Dependència. Aquests premis estan dotats de 6.000 € per a cadascuna de les categories establertes i el seu objectiu és promoure la recerca per la millora contínua del sector i estan contemplats dins de l'Eix 4: Societat' del Pla de Responsabilitat Social del Grup Mutuam.  

Antoni Salvà, secretari del jurat i patró de la Fundació va llegir l’acta durant l’esdeveniment i van lliurar els premis, el director general del grup, Francesc Brosa, i el president, Josep Arqués. L’equip premiat de la categoria a projectes presentats per professionals del Grup Mutuam, va ser el de Margarita Miquel, Mireia Massaguer, Marina Corpas i Silvia Pérez, dels Centres de Dia del Grup Mutuam pel projecte 'Creació d’un programa d’estimulació comú per a tots els centres de dia de Mutuam'.

Dins d’aquesta categoria es va concedir un accèssit al projecte 'L’equinoteràpia en persones amb trastorn mental greu: tècnica rehabilitadora en la gestió emocional' presentat per Marisol Betancur, Montse Camprubí i Alba Ruiz, del Centre Residencial Mutuam Manresa.

En la categoria de professionals de l’àmbit de la dependència a Catalunya, el projecte que es va endur el premi va ser ‘Sobrecàrrega de la persona cuidadora principal dels usuaris dependents com a motiu de rebuig al trasllat a hospitalització a domicili’, de l’equip liderat per Noèlia Quirant, de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, Hospital Sant Jaume de Calella.


Deixa un comentari