Obrim inscripcions per a la 16a Jornada Sociosanitària, entorn ‘La síndrome de la Covid persistent’

Octubre 21, 2021

En format WEBINAR i sota el títol "La síndrome de la Covid persistent", el 10 de novembre, de 10 a 12h, se celebrarà la 16a Jornada Sociosanitària organitzada per la Fundació Mutuam Conviure i que es consolida com un espai d'actualització de coneixements i formació continuada per als professionals del sector sociosanitari.

L'atenció sociosanitària ha estat un tret diferencial del model sanitari català, i la situació que hem viscut arran de la pandèmia ha posat de manifest, més que mai, la seva importància cabdal en la cura i protecció dels més fràgils. Un cop superada la fase més crítica, posem la mirada en la síndrome de la Covid persistent: què entenem, com es manifesta, com s'aborda, evidència científica...un debat que posarà en comú les experiències viscudes i ens ajudarà a abordar amb més coneixement el futur.

Durant la sessió la Dra. Lourdes Mateu, metgessa, especialista en Medicina Interna, Cap Unitat COVID de l’Hospital Germans Trias i Pujol, ens introduirà al concepte COVID Persistent o Long COVID, i l'evidència científica publicada. Més tard a la Taula Rodona, la Dra. Dolors Quera, metgessa geriatra i coordinadora mèdica de l’Hospital Sociosanitari Mutuam Güell, moderarà 3 abordatges diferents de la Covid Persistent amb diferents professionals experts, procedents de diversos àmbits del nostre sistema sanitari.

Podeu accedir al programa sencer i fer la inscripció gratuita al webinar aquí.


Deixa un comentari