Mutuam i Fundació l’Esperança signen un conveni de col·laboració per tal de promoure la inserció laboral de persones en risc d’exclusió

Març 31, 2021

Grup Mutuam ha signat un conveni amb la Fundació l’Esperança, una de les entitats sense ànim de lucre que forma part de la xarxa d’entitats del Grup Incorpora Barcelona. Aquesta col·labora amb el Programa Incorpora de la Fundació “La Caixa”.

La Fundació l’Esperança ofereix atenció i recursos per a descobrir les necessitats de persones en situació de vulnerabilitat amb l’objectiu de reforçar la seva autonomia per a millorar la seva qualitat de vida a llarg termini. Entre altres, lluita en contra de l’exclusió social, atén a famílies en situació de vulnerabilitat i integra laboralment a col·lectius desfavorits.

L’objectiu d’aquest acord és afavorir una major incorporació de les persones en risc d’exclusió al món laboral i promoure la Responsabilitat Social Corporativa. D’acord amb el conveni, la Fundació l’Esperança, s’ha compromès a assessorar i donar suport en el procés d’incorporació laboral d’aquest col·lectiu al Grup Mutuam. Mentre aquest, es compromet a donar el seguiment i avaluació a aquests processos, respectant la metodologia d’acompanyament a la seva integració del programa.

Un conveni de col·laboració que manté els principis del Grup Mutuam sobre el respecte per la dignitat, els valors de la persona i la seva autonomia i la transparència mitjançant el treball en equip interdisciplinari, la formació continuada i la supervisió.


Deixa un comentari