Lideratge relacional i rol directiu: la importància d’estar al dia

Novembre 23, 2018

Compromesos amb la visió que el Grup Mutuam va aprovar en el darrer pla estratègic: "Volem se un referent de qualitat i eficiència en el sector sociosanitari i d’atenció a la dependència a Catalunya, fomentant la innovació, la recerca i el compromís de totes les persones de Mutuam amb els valors de l’entitat", el Grup aposta per una formació constant que aporti als seus centres i serveis eines de lideratge que permetin identificar les missions i criteris d’èxit dels models de direcció.

Per això, al llarg de 2018, i amb la col·laboració de Unió Consorci Formació (UCF), 61 professionals de l’entitat, directius i càrrecs de comandament, han rebut una formació sobre el rol directiu i lideratge relacional que els ha permès aprofundir sobre els rols que es desenvolupen en els equips de treball, dinàmiques i el paper del líder, i els ha proporcionat eines i tècniques que els permetin gestionar de manera eficaç els seus equips professionals afavorint la cohesió.

La implementació del model de Atenció Centrada en la Persona, la importància d’una bona comunicació interna, la continuïtat assistencial, la millora del procés d’acollida, la gestió de la qualitat, la gestió per competències, millores en els models EAR i PADES, la millora de les reunions interdisciplinars, ... han estat els temes més treballats en els 19 projectes presentats al final de la formació. Dilluns 19 de novembre va tenir lloc l’acte de cloenda amb l’assistència dels alumnes, professors i membres del Comitè de Direcció, a l’hotel Alimara de Barcelona.

 


Deixa un comentari