L’Hotel salut Praktik Vinoteca de Barcelona, dona per acabada la seva activitat per fer front a les necessitats sanitàries per la COVID19

Maig 29, 2020

El vespre del 27 de maig, Grup Mutuam va donar per finalitzada la tasca que l'Hotel Salut Praktik Vinoteca (Barcelona ciutat) ha dut a terme, durant la crisi de la COVID19 com a dispositiu sanitari per atendre pacients procedents d'hospitals i centres d'atenció intermèdia. Des del 7 d'abril i en col.laboració amb el Consorci Sanitari de Barcelona, personal propi de l'hotel, voluntaris, els Bombers de Barcelona i la Guàrdia Urbana, Mutuam va dotar el dispositiu de 16 professionals sanitaris: auxiliars d'infermeria, infermeres i treball social.

Durant els casi dos mesos d'atenció sanitària, s'han atès a 90 pacients de tots els perfils: gent gran, joves, infants, famílies i persones sense sostre.

El tancament del dispositiu, amb l'alta de l'últim pacient, el senyor José, va ser molt emotiu per a tots donada la situació, i és que aquest usuari va estar entre l'ingrés hospitalari i l'estada a l'hotel, 55 dies sense veure a la seva família i en especial a la seva filla, que no va poder reprimir les emocions a la retrobada com podeu comprovar en el vídeo de la seva sortida. Bravo!

L'emotiu retrobament de la família després de 55 dies d'aïllament

Deixa un comentari