La Residència Vila-seca inicia activitat de serveis d’ajuda en el domicili al Camp de Tarragona

A principis d’abril, Mutuam casa, empresa de serveis d’ajuda a domicili del Grup Mutuam,  iniciarà activitat a Tarragona. Mutuam a casa és una empresa acreditada per la Generalitat de Catalunya i té 22 anys d’experiència cuidant persones grans i dependents en els domicilis de Barcelona.

La presència del nostre Grup en el territori tarragoní, gestionant des de fa 15 anys la Residència i Centre de dia Vila-seca, ens ha impulsat a prendre aquesta decisió. Coneixem el món de la domiciliària i coneixem el territori, per això apostem per iniciar aquesta activitat que ens permetrà oferir una atenció més integral a persones grans o amb dependència, que optin per viure en el seu domicili.

Mitjançant una entrevista amb la nostra treballadora social estudiem el cas, definim els serveis i proposem el professional més adequat a les necessitats de cada persona.

Oferim serveis de suport a les activitats bàsiques de la vida diària (higiene i cura personal, aixecar, enllitar, caminar, etc.), cura i control de l’alimentació, supervisió de la medicació, vetlles i guàrdies nocturnes en el domicili o en hospitals, acompanyaments fora de la llar (visites mèdiques, gestions bancàries, etc.), orientació i suport a persones cuidadores i serveis d’atenció de la llar, com neteja, manteniment i ordre de la llar, cura de la roba, entre d’altres.

Tots els nostres professionals passen un procés de selecció  i valoració per al seu lloc de treball. Tenen titulació (auxiliar de geriatria, auxiliar d’ajuda en el domicili, treballador familiar), experiència i reben formació continuada. Estan contractats per l’entitat d’acord amb el conveni laboral vigent (l’empresa cobreix substitucions per baixes, vacances o no adequació)  i estan supervisats per les coordinadores dels serveis que mantenen un contacte permanent amb ells i amb els usuaris i les seves famílies.

Si bé la coordinació de Mutuam a casa a Tarragona estarà ubicada a la Residència Vila-seca, disposarem de professionals per donar servei a tot el Camp de Tarragona:

Coordinadora Tarragona: Laura Félix  (tel. 877 99 02 77 / laura.felix@mutuam.com).

Horari d’atenció: de dilluns a divendres de 9h a 17.30h.


Deixa un comentari