La Fundació Mutuam Conviure convoca la 17a edició dels Premis de Recerca en Geriatria

Juny 16, 2017

Un any més, la Fundació Mutuam Conviure fa palès el seu compromís amb la millora de la pràctica clínica en la gerontologia clínica i l’atenció sociosanitària convocant els Premis de Recerca, que arriben a la seva 17a edició. Hi poden participar tots els professionals, de forma individual o col·lectiva, que desenvolupin la seva activitat en qualsevol centre o servei en l’àmbit de la geriatria clínica o atenció sociosanitària a Catalunya.

Repartits en dues categories, el premi de cada categoria està dotat amb 6.000€: un per a projectes que porten a terme entitats d’aquests àmbits a Catalunya i l’altre per a projectes que es porten a terme en els centres i serveis de Grup Mutuam.

La data límit de presentació dels projectes és el dia 23 d’octubre de 2017. El jurat estarà format per cinc persones proposades per la Fundació Mutuam Conviure i el veredicte es donarà a conèixer en el marc de XII Jornada Sociosanitària que organitza l’entitat i que se celebrarà el 15 de novembre a l’auditori del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona.


Deixa un comentari