La directora de Màrqueting de Grup Mutuam participa com a ponent en una conferència de la Fundació Pasqual Maragall

Juliol 12, 2019

La directora de Màrqueting de Grup Mutuam, Marian Pérez, va participar com a ponent el passat 9 de juliol a la taula rodona ‘Les veus de la Fundació Pasqual Maragall a Girona’, que va tenir lloc a la Casa de Cultura de Girona. L’objectiu de l’acte, que va comptar amb l’actuació musical del Cor Geriona, era donar a conèixer els recursos socials disponibles per fer front a l’Alzheimer i les circumstàncies que l’envolten a un públic format per familiars de persones que el pateixen.

Marian Pérez va agrair a l’organització la possibilitat de participar en la conferència com a representant de Grup Mutuam, amb qui la Fundació Pasqual Maragall (FPM) va signar un conveni de col·laboració l’any passat, i com a familiar d’un malalt d’Alzheimer, en aquest cas, el seu pare. La responsable de màrqueting va exposar, doncs, des de la seva experiència personal, els recursos que ofereix una entitat amb 100 anys d’experiència cuidant persones grans i dependents per anar superant les diferents etapes i estats de fragilitat que poden anar sorgint al llarg de l’evolució de la malaltia.

Va destacar de manera especial la tasca que porten a terme les seves companyes del Servei d’Orientació Social (SOS), que va descriure com “una finestreta a la qual trucar sempre que hi hagi un canvi en l’evolució i es necessiti reendreçar la cura del malalt”. Així mateix, va explicar, a partir de la trajectòria del seu pare, altres recursos disponibles, com l’assessorament en la tramitació dels ajuts de la llei de dependència que ofereix el SOS, la teleassistència, els grups terapèutics de la FPM, l’ajuda en el domicili de Mutuam a casa o els ingressos temporals en residències o en hospitals sociosanitaris. Per últim, va destacar la importància de mantenir-se actiu i socialitzar-se com a factor de prevenció de la dependència, tot explicant el servei d’oci cultural que Grup Mutuam ofereix als cuidadors de malalts d’Alzheimer que assisteixen als grups terapèutics de la Fundació.


Deixa un comentari