Grup Mutuam us desitja un bon Nadal i feliç any 2018

Desembre 19, 2017

Cada any, el Grup Mutuam organitza el Concurs de Postals de Nadal per escollir la que serà la felicitació corporativa. D’entre totes les postals que arriben, dissenyades i recreades pels usuaris dels centres i residències del grup, se n’escull una com a guanyadora. En la seva 13a edició, el concurs ha estat tot un èxit, amb 177 participants dels nostres centres residencials.

En aquesta convocatòria, hem rebut un total de 28 postals finalistes dels diferents centres de dia i residències de Mutuam, mitjançant les quals els residents ens mostraven la seva particular visió del Nadal i les festes. Dibuixos, missatges, colors, composicions i símbols... Tota una mostra d’originalitat i emotivitat!

Escollir la postal guanyadora del concurs es fa cada any més difícil, ja que la creativitat i la imaginació dels usuaris no deixen de sorprendre’ns. Aquest any, felicitarem les festes amb la postal de la senyora Maria Pérez Bufí de la Residència Les Franqueses, guanyadora del Concurs Postal de Nadal 2017.

Felicitem a tots els artistes i als professionals que han col·laborat en aquesta nova edició i l'han fet possible un any més, encoratjant-los a seguir-ho fent l’any vinent. En aquest àlbum podeu veure totes les obres.

Els nostres millors desitjos, enhorabona i bones festes!

 

Pòster amb obres dels participants
Pòster amb obres dels participants

Deixa un comentari