Grup Mutuam i Fundació Catalunya La Pedrera units pel vessant social

Novembre 24, 2021

Grup Mutuam signa un conveni de col·laboració amb la Fundació Catalunya La Pedrera, amb l’objectiu d’unir forces i enfortir el compromís amb el territori, la comunitat i la societat.

Aquest objectiu s’assolirà a través d’impulsar els projectes socials, com el programa REMS, adreçats al col·lectiu de la gent gran, que desenvolupa Fundació Catalunya La Pedrera. El programa REMS, és un programa de reforç i estimulació de la memòria i la salut. Ofereix eines i estratègies a les persones grans amb Alzheimer i altres demències, perquè puguin mantenir la seva autonomia i millorar el seu benestar.

Aquest, és un dels projectes socials als quals es fa referència a l’objectiu i que contribueixen a transformar la societat. Grup Mutuam, com a entitat dedicada a atendre les necessitats de les persones grans i/o dependents i malalts crònics, posa a disposició de la Fundació els seus canals de difusió perquè aquests projectes socials i propostes solidàries arribin a tothom qui les pugui necessitar. A més, posarà a disposició dels participants i de les seves famílies el seu Servei d’Orientació Social, amb la finalitat d’orientar i assessorar sobre els recursos adreçats a pal·liar les situacions provocades per la fragilitat de la gent gran.

Grup Mutuam i Fundació Catalunya La Pedrera, Grup Mutuam i Fundació Catalunya La Pedrera units pel vessant social

Deixa un comentari