Fundació Pasqual Maragall i Grup Mutuam signen un conveni en benefici de les persones amb Alzheimer i les seves famílies

Octubre 9, 2018

Un dels objectius de la Fundació Pasqual Maragall és la intervenció social en l’àmbit de l’Alzheimer. Per això ha signat un conveni amb el Grup Mutuam mitjançant el qual les dues entitats sense ànim de lucre intercanvien serveis en benefici de les persones que pateixen aquesta malaltia i de les seves famílies.

La Fundació ofereix formació als professionals del Grup Mutuam per tal que millorin el coneixement de la malaltia i la comprensió i  gestió de les necessitats dels cuidadors.

Grup Mutuam, per la seva banda, ajuda els cuidadors de persones amb Alzheimer que tenen algun vincle amb la Fundació oferint-los un Servei d’Orientació Social  format per professionals experts en gent gran i/o dependent que escolten, diagnostiquen, orienten i recomanen recursos sociosanitaris i socials amb la garantia  que han estat prèviament supervisats:  serveis d’ajuda en el domicili, apartaments amb serveis, residències, centres de dia, hospitals sociosanitaris, etc., així com informació de com tramitar els ajuts públics (llei de dependència i altres).

A més, per tal d’evitar la sobrecàrrega dels cuidadors de persones amb Alzheimer, la Fundació els ofereix sortides culturals organitzades per Mutuam Activa, departament d’oci cultural per a gent gran del Grup Mutuam.


Deixa un comentari