Finalitza el 30è curs de formació mèdica continuada en gerontologia clínica i cures pal·liatives

Maig 29, 2019

El dissabte 25 de maig va tenir lloc la darrera sessió del Curs de Formació Mèdica Continuada que promou la Fundació Mutuam Conviure que iniciar el 26 de gener. Aquesta última sessió que va tenir lloc al Palau Macaya de la Fundació Bancària la Caixa, va començar amb la ponència del Dr. Oriol de Fàbregues - neuròleg, cap de la unitat de trastorn del moviment de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron - que la va dedicar al "Parkinson i Parkinsonismes". La Dra. Patricia Lloberes -  pneumòloga, metge adjunt de la unitat del son de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron -  va tancar la jornada que amb la seva intervenció sobre la "Hipersòmnia en el vell. Diagnòstic diferencial", donant per finalitzat el cicle de sessions d'aquesta 30a edició del curs.

La cloenda d'aquesta darrera sessió va ser a càrrec del Dr. Jaume Padrós, coordinador de la formació, qui va agrair als assistents la seva participació a totes les sessions del curs, que van rebre un diploma durant l'acte de cloenda.

curs de formació mèdica continuada, Finalitza el 30è curs de formació mèdica continuada en gerontologia clínica i cures pal·liatives
Dr. Oriol de Fàbregues

Deixa un comentari