Es lliuren els Premis de Recerca de la Fundació Mutuam Conviure 2015

Desembre 10, 2015

Promoure la recerca per afavorir l'assistència integral a les persones grans, persones amb malalties cròniques i complexes o en situació de dependència, és una de les finalitats fundacionals de la Fundació Mutuam Conviure. Per aquest motiu es convoquen anualment, entre d'altres activitats, els Premis de Recerca en Geriatria i Gerontologia clí­nica. Es premien dues categories: una categoria per a un projecte presentat per entitats del sector que treballin a Catalunya, i una altra per un projecte presentat per equips de professionals que treballin en centres del Grup Mutuam. Aquest any es van presentar 16 projectes i els guanyadors d'aquesta edició van ésser:

El projecte "Avaluació del risc cardiovascular en la gent gran" presentat per un equip de l'Institut de Recerca de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, va rebre el premi al millor projecte d'àmbit català.

El projecte "Estudi de les variables psicològiques que modulen l'adaptació a la situació de final de vida en el pacient avançat" presentat per un equip de recerca dels EAPS Mutuam - La Caixa Barcelona, va rebre el premi al millor projecte presentat dins l'àmbit de Grup Mutuam.

Els premis es van lliurar en el marc de la 10a Jornada Sociosanitària d'aquest any que es va celebrar el 17 de novembre, de la mà  del President de la Fundació Mutuam Conviure i de Grup Mutuam, Agustí­ Montal, i del Patró de la Fundació Mutuam Conviure i Director General de Grup Mutuam, Josep Arqués.

 


Deixa un comentari