Es lliuren els Premis de Recerca 2016 de la Fundació Mutuam Conviure

Desembre 2, 2016

Una de les finalitats fundacionals de la Fundació Mutuam Conviure, és la de promoure la recerca per afavorir l´assistència integral a les persones grans, persones amb malalties cròniques i complexes o persones en situació de dependència. Per aquest motiu, entre altres activitats, es convoquen anualment els Premis de Recerca en Geriatria i Gerontologia Clínica on es premien dues categories: premi a un projecte presentat  per entitats del sector que treballin a Catalunya i premi a un projecte presentat per professionals que treballin en centres del Grup Mutuam. La dotació econòmica per a cadascuna de les categories és de sis mil euros. Enguany van presentar-se 25 projectes i els guanyadors van ésser:

Premi al millor projecte d’àmbit català per el projecte "Grau de control de la pressió arterial en pacients hipertensos amb fibril·lació auricular, sotmesos a teràpia anticoagulant en atenció primària. Projecte Tao-Pres" presentat pels equips EAPS Dreta de l’Eixample, EAP Sardenya, EAP Sagrada Família i Unitat de Recerca de UDACEBA – Institut de Recerca Biomèdica de l’Hospital de Sant Pau.

Premi al millor projecte presentat en l’àmbit de Grup Mutuam, per al projecte "Adaptació d’una escala de valoració funcional per a la detecció de l’alteració cognitiva lleuen població urbana i rural catalana", presentat per els professionals de la Unitat de Valoració Geriàtrica Integral de Mutuam Barcelona i Girona.

Com a novetat, enguany es va donar un accèssit (dotat amb tres mil euros) al projecte "Un pas endavant en l’assistència: cuidem des de la llibertat", que va ser presentat per professionals de la Residència Vila-seca per a gent gran  (Tarragona) de Grup Mutuam.

Els premis es van lliurar en el marc de l’ 11a Jornada Sociosanitària que es va celebrar el 23 de novembre, de la mà del President de la Fundació Mutuam Conviure Dr. Miquel Vilardell i del Patró de la Fundació Mutuam Conviure i Director General del Grup Mutuam – Francesc Brosa-.

 


Deixa un comentari