Els premis de recerca d’atenció sociosanitària 2018 ja tenen guanyadors

Novembre 28, 2018

El passat  14 de novembre es van lliurar els premis de la 18a edició, dotats amb 6.000€ per a cadascuna de les categories que es presenten. El lliurament es va fer en el decurs de la 13a Jornada Sociosanitària de la Fundació Mutuam Conviure.
En la categoria de “professionals de Catalunya”, el projecte escollit va ser ‘Avaluació de la fragilitat i qualitat de vida en l’atenció primària. Unitat dels instruments IF-Fràgil-VIG i EuroQol-SD en pacients ATDOM i correlació amb esdeveniments adversos’, de la Unitat ATDOM de l’EAP Montnegre i la Unitat ATDOM de l’EAP Les Corts-Pedralbes.

En la categoria de “professionals del Grup Mutuam”, el projecte guanyador va ser ‘EM Line Memory com a eina de rehabilitació per a pacients que han patit un ictus”, presentat per  l’Hospital Sociosanitari Mutuam Girona amb la col.laboració de l' Hospital Universitari Josep Trueta.

Dins aquesta categoria també es va lliurar un accèssit, dotat amb 3.000 euros, al projecte “Prevenció de les bronco-aspiracions en l’adult major”, presentat per professionals de la Residència Vila-seca.  La nostra felicitació a tots els guanyadors!


1 comentari a “Els premis de recerca d’atenció sociosanitària 2018 ja tenen guanyadors”

Deixa un comentari