El proper 23 de novembre, la polimedicació de la gent gran i el pacient crònic a debat, a l’11a Jornada Sociosanitària de Mutuam

Octubre 25, 2016

La Fundació Mutuam Conviure us convida a aquesta jornada d'informació, reflexió i debat sobre la polimedicació de la gent gran i el malalt crònic.

La jornada s'obrirà  amb dues ponències, a càrrec d'experts en geriatria i farmacologia de l'Hospital de Vall d'Hebron, sobre l'ús apropiat dels medicaments (especial èmfasi en els psicofàrmacs) en pacients crònics complexes i grans fràgils.

En una segona part, el Dr. Carles Blay, expert en cures pal·liatives, moderarà  una taula rodona on representants dels àmbits de l'Atenció Primària, Recursos Residencials, Hospitalari i Sociosanitari, compartiran les seves experiències i coneixements sobre el tema central de la jornada; situació actual i estratègies existents, i per on passa el futur de la polimedicació.

Com veieu, una nova Jornada Sociosanitària de la nostra Fundació, consolidada com a referent en trobades dels professionals de l'àmbit de la gerontologia a Catalunya. Consulta programa aquí.


Deixa un comentari