El Premi de Recerca d’Atenció a la Dependència 2024 ja té guanyadors

Juny 26, 2024

El passat 19 de juny es van conèixer els projectes guanyadors de la 6a convocatòria d'aquests Premis de Recerca de l'àmbit de la dependència que organitza anualment la Fundació Mutuam Conviure. Repartits en dues categories, el premi de cada categoria està dotat amb 6.000€: un per a projectes que porten a terme entitats d’aquests àmbits a Catalunya i l’altre, per a projectes que es porten a terme en els centres i serveis de Grup Mutuam. El lliurament de Premis va tenir lloc en el transcurs de la 7a Jornada d'Atenció a la Dependència que es va celebrar en format híbrid (presencial i webinar). Antoni Salvà, secretari del jurat va fer la lectura de l'acta:

En la categoria de professionals de Catalunya, el projecte guanyador va ser: ‘CuiDem365: Intervenció Psicoeducativa en un Centre de Dia’, presentat per Silvia Vila Sala de la Fundació Hospital Sant Jaume de Manlleu. Van lliurar el premi Josep Arqués, president del Grup Mutuam i Miquel Vilardell, president de la Fundació Mutuam Conviure.

En la categoria de professionals del Grup Mutuam, el projecte guanyador va ser: ‘Bon dia: per a la millora de la qualitat de vida des de primera hora del matí’, presentat per l’equip integrat per Natalia Merchan Estellés i Marta Bellón Quevedo, de la Residència Vila-seca (Tarragona). Va lliurar el premi Francesc Brosa, director general del Grup Mutuam.

Ara mateix està oberta i vigent la convocatòria del Premi de Recerca d'Atenció Intermèdia 2024, El termini per fer arribar els projectes és l'11 d'octubre de 2024, i es coneixeran els projectes premiats el 13 de novembre en el decurs de la 19a Jornada d'Atenció Intermèdia, de la que us mantindrem informats.


Deixa un comentari