El Grup Mutuam obsequia els empleats que es jubilen amb un acte de celebració anual

Novembre 28, 2019

La Direcció General de Grup Mutuam, en col·laboració amb la Direcció de Recursos Humans,  va organitzar divendres 22 de novembre un acte de celebració per als empleats que han finalitzat al llarg d’aquest any la seva prestació laboral en qualsevol de les entitats que integren el Grup. Hi van assistir 10 ex-treballadors, acompanyats dels amics i familiars amb qui van voler compartir aquest moment.

En la  benvinguda a aquest esdeveniment anual que va tenir lloc al Centre Collserola de Grup Mutuam, el director general, Francesc Brosa, va destacar la trajectòria de tots ells, i va agrair-los el compromís i la professionalitat en l’execució de les seves feines. A continuació, Àngel Almansa, director de Recursos Humans, va reiterar-los l’agraïment pels anys dedicats al Grup i, sobretot, va encoratjar els nous jubilats a gaudir dels avantatges de no estar subjecte a una relació laboral. Així mateix, els va recordar els bons hàbits que es recomanen per a una jubilació feliç: cuidar l’estat emocional -“tu primer”-, trobar un lloc propi, mantenir-se vital amb una rutina, practicar una activitat física i marcar-se objectius assolibles en l’entorn de cadascú.

Durant  l’acte, la directora de Màrqueting i Comunicació, Marian Pérez, va col·laborar com a presentadora de la part de la celebració destinada a recordar anècdotes divertides o entranyables, que les pròpies directores i companys dels protagonistes havien aportat prèviament. Aquests records van fer riure tots els assistents, però també hi va haver moments emotius quan els ex-treballadors van agrair la celebració de l’acte. De fet, alguns d’ells encara col·laboren de forma voluntària en activitats del centre perquè no volen perdre-hi el vincle.

A continuació, es va obsequiar els 10 protagonistes amb un rellotge de polsera com a record del seu pas pel Grup Mutuam, acompanyat d’un escrit de comiat. Per acabar, els assistents van compartir un lunch.

 

Podeu veure les fotografies de la celebració en l'àlbum de la pàgina de Facebook de Grup Mutuam

 


Deixa un comentari