El doctor Antoni Salvà i la Residència Vila-seca, premiats per l’Associació Catalana de Recursos Assistencials

Novembre 23, 2017

La Residència Vila-seca de Grup Mutuam va rebre ahir el Premi ACRA en la categoria de millora de la qualitat en l'atenció a la dependència i promoció a Equip de la Residència Vila-secal'autonomia personal gràcies al seu treball "Conviu" unitat de convivència: un canvi en l'atenció. Les unitats de convivència, dissenyades en base al “model de llar”, constitueixen una resposta a les demandes de les persones grans que presenten major necessitat d’ajuda. El seu funcionament es basa en el respecte i la consideració de les preferències dels usuaris, mitjançant el model d’Atenció Centrada en la Persona (ACP). La Residència Vila-seca és precisament un dels centres pilot dins de la nostra entitat en la implementació d’aquest model.

Per la seva banda, el doctor Antoni Salvà, membre de la Comissió Tècnica Assessora de la Fundació Mutuam Conviure i coordinador del Comitè de recerca del Grup Mutuam, va rebre el Premi ACRA a la millor trajectòria i aportació professional per la seva contribució a la medicina. Salvà és doctor en Medicina interna i Màster en Gerontologia clínica per la UAB. Ha estat co-director del Pla Director Sociosanitari del departament de Salut (2004-2007) i president del Consell Assessor Sociosanitari del Pla Director Sociosanitari del Departament de Salut (2007-2010 i 2012-2016). Des de 2014, és director de la Fundació Salut i Envelliment de la UAB.

Els premis ACRA per a la millora del benestar i la qualitat de vida de les persones han assolit un gran prestigi des de la seva creació al 2002. La gala de lliurament dels Premis d'aquesta 15a edició es va celebrar ahir, 22 de novembre, al Palau de Pedralbes de Barcelona i hi van assistir unes tres-centes persones.

Des de Grup Mutuam, volem felicitar el doctor Salvà i els companys i companyes de la Residència Vila-seca per aquests premis, que són el reconeixement a la seva tasca i implicació per la millora de l’assistència a les persones grans i/o en situació de dependència.


Deixa un comentari