El “Concurs de fotografia Estiu 2017” del Grup Mutuam ja té guanyadors

Novembre 2, 2017

Els 36 participants del Concurs de fotografia Estiu 2017 han permès al Grup Mutuam donar la volta al món mitjançant les seves instantànies. L’originalitat, la qualitat artística i la creativitat han estat els principals criteris que han guiat la decisió del jurat per escollir els guanyadors. Diego Muñoz, fotògraf de Grup Mutuam, Marian Pérez, la directora de Màrqueting i Comercial, Francesc Brosa, el director general, i Josep Arqués, el president, varen reunir-se el passat 19 d’octubre per decidir els premiats entre totes les fotografies proposades i facilitades pels professionals de l’entitat. Els premis, com en anys anteriors, són gentilesa de l’empresa Canon.

L’auge de participació en aquesta cinquena edició del certamen ha fet més difícil la decisió i ha motivat que, excepcionalment, s’hagin escollit, a més dels tres guanyadors, dues mencions especials i un premi al millor reportatge. El jurat, que ha agraït a tots els participants l’interès per compartir els seus records de viatge, va decidir lliurar els següents premis:

  • Primer premi, dotat amb una Video Càmera Canon Legria HF R506, per a Latifa Jarbach, auxiliar d’infermeria de l’HSS Mutuam Güell per la seva original fotografia “Días grises en Barcelona” del seu variat reportatge.
  • Segon premi, dotat amb una Càmera Canon IXUS 180, per a Dolors Cabré, directora del Centre Assistencial Mutuam La Creueta, amb la foto “Cafès” del seu reportatge sobre Budapest i Tarragona.
  • Tercer premi, dotat amb una Càmera Canon IXUS 170, per a Laura Campoy, administrativa de la Residència Vila-Seca, amb la fotografia “S’apropa tempesta” del seu reportatge sobre Londres i Menorca.Premi al Millor reportatge, dotat amb un Smartbox Sopar Gourmet, al reportatge presentat per Ángeles Soriano, responsable de tresoreria de l’Àrea Financera de Serveis Centrals de Grup Mutuam, pel seu treball “Nord de Noruega, l’última frontera”.
  • Menció especial, dotada amb una Tarjeta de memòria SanDisk Ultra MicroSDXC 64GB, per a Conxita Fusté, directora de l’Àrea Financera de Serveis Centrals de Grup Mutuam, amb la fotografia “Festa Major” del reportatge d’Oliana.
  • Menció especial, dotada amb una Tarjeta de memòria SanDisk Ultra MicroSDXC 64GB per a Trinitat Urgellès, educadora social de la Residència Les Franqueses, per la seva fotografia “Calma”.

Les fotografies presentades es publicaran a la intranet del Grup Mutuam, així com en les xarxes socials de l’entitat.


Deixa un comentari