El Concurs de Fotografia “Estiu 2016” de Grup Mutuam, ja té guanyadors

Novembre 8, 2016

Per 4t any consecutiu, el Grup Mutuam va convocar entre tots els seus treballadors aquest concurs de fotografia que cada any aplega més candidats amb les seves refrescants propostes sobre les seves vacances d'estiu. El 15 d'octubre era la data límit per lliurar els originals, amb un màxim de 12 imatges per fotògraf. 21 van ser els candidats que optaven als premis d'enguany, que van ésser cedits per gentilesa de l'empresa Canon. El 26 d'octubre van lliurar-se els premis, amb la presència del President de Grup Mutuam, Josep Arqués, el Director General de Grup Mutuam, Dr. Francesc Brosa i la Directora de Marketing de  Grup Mutuam, Marian Pérez i part del seu equip. Un brindis va donar per tancada la convocatòria d'enguany, on com sempre l'originalitat, el punt artí­stic i la creativitat van ser les directrius que han marcat la decisió del jurat. Com a novetat sorpresa d'última hora, aquest any, es va decidir dotar amb un SmartBox de cap de setmana,  al millor reportatge global que va presentar Mercé Navarro, psicòloga dels EAPS Mutuam Barcelona, amb el seu reportatge "d'Islàndia en estat pur".

Guanyadors concurs de fotografia Grup Mutuam - Estiu 2016

  • 1r Premi, dotat amb una Càmera Canon IXUS 145 per a Dolors Conill, infermera de la UVGI Barcelona. Es premia la seva foto "Mestre d'Obres" del seu reportatge sobre Cantàbria i Barcelona.
  • 2n Premi dotat amb una Càmera Canon Power Shot SX 130 IS per Meritxell Naudeillo, psicòloga dels EAPS Mutuam Barcelona, amb la foto "Contentes de treballar juntes" del seu reportatge sobre el Marroc.
  • 3r Premi dotat amb una Càmera Canon Power Shot SX 130 IS per Fran Cordero, infermer del PADES Sant Martí­, amb la seva original fotografia "L'empenta" del seu reportatge.

 

 

 

 

 

 

 


Deixa un comentari