El Concurs de fotografia de Grup Mutuam 2018 ja té guanyadors

Novembre 8, 2018

Els 24 participants del concurs de fotografia de Grup Mutuam ens han fet viatjar de nou pel món. L’originalitat, la qualitat artística i la creativitat han estat els principals criteris que han guiat la decisió del jurat per escollir els guanyadors. L’originalitat, la creativitat i cert punt artístic són les bases que van determinar un any més la decisió del jurat integrat per Marian Pérez (directora de Marketing), Francesc Brosa, (director general) i Josep Arqués (president). L’alt nivell de les obres presentades ha provocat que s’atorgués una menció especial a la categoria de Millor Reportatge, a banda dels tres premis guanyadors. Els premis que es van lliurar el passat 24 d’octubre en una simpàtica celebració, com en altres edicions, van ser gentilesa de l’empresa Canon.

Sota la categoria de Premi al Millor Reportatge
Premi al Millor reportatge (Càmera Canon IXUS 190) per a Enric Buxadera, director de la Residència Jaume Nualart (Cornellà), amb el seu espectacular reportatge “El nostre fons marí” (Illes Medes i l’Escala).
Menció especial al millor reportatge (Smartbox) per a Laura Campoy, administrativa de la Residència Vila-seca (Tarragona) amb el seu fotogènic reportatge “The Big Apple”.

Sota la categoria de Premi a la Millor Fotografia
1r Premi a la millor fotografia (Càmera fotos Canon IXUS 310) per a Claudia Bruch, administrativa de la Residència Mutuam Manresa, amb la foto “Infinit” (Ribera de Cardós)

concurs fotografia Mutuam
1r Premi Millor Fotografía 2018

2n Premi a la millor fotografia (Càmera Canon IXUS 180 ) Maria Laura Palamedi, administrativa de la Residència Jaume Nualart, amb la fotografia “Un Delta de l’Ebre desconegut”.

concurs fotografia Mutuam
2n Premi Millor Fotografía 2018

Les fotografies presentades es publicaran a la intranet del Grup Mutuam, així com en els mitjans digitals de l’entitat.

Aquí podeu veure els guanyadors de l'edició del 2017


Deixa un comentari