La desena edició del Concurs de Fotografia del Grup Mutuam 2022 ja té guanyadores

Octubre 31, 2022

L’originalitat i creativitat de les 241 fotografies que es van presentar en total en aquesta edició del Concurs de Fotografia del Grup Mutuam, el qual està dins del marc de la Responsabilitat Rocial Corporativa del grup, van fer que el jurat tingués serioses dificultats per seleccionar les obres premiades. Aquesta edició va superar l'edició anterior amb 46 aspirants i la valoració va estar molt positiva.

Enguany, el jurat format per Josep Arqués, president del Grup Mutuam, Francesc Brosa, director general i Marian Pérez, directora del Departament de Marketing i Comercial, van estar acompanyats per Elena Álvarez i Jose García, fotògrafs professionals de Lambada Estudio Creativo, que van donar també la seva opinió crítica.

En aquesta ocasió les guanyadores van ser quatre professionals del grup que van rebre els seus premis el dimarts 25 d'octubre a oficines centrals. 

Us compartim les fotografies premiades en aquesta 10a edició:

  • 1r Premi Millor Fotografia: "Avançant pels reflexos" - Marta Sánchez, fisioterapeuta de la Residència Rubí.
  • 2n Premi Millor Fotografia: "Elles" - Marina Colomer, psicòloga de l'EAPS Mutuam Girona
  • Accèssit Millor Fotografia: "Els ulls que miren" - Laura Bataller, psicòloga de l'EAPS Mutuam Barcelona
  • Premi Millor Reportatge: "Tocant el cel" - Esther López, Direcció d'Infermeria de l’Hospital d’Atenció Intermèdia Mutuam Güell.

Deixa un comentari