NOU COMUNICAT DE LA DIRECCIÓ GENERAL ARRAN DE LA COVID-19

Maig 21, 2020

Benvolguts i benvolgudes,

En primer lloc, us volem enviar el nostre escalf a tots aquells que en aquesta pandèmia heu perdut familiars, amics o companys. Sens dubte, el que hem viscut aquests mesos perdurarà en la nostra memòria i ens obligarà a afrontar amb canvis la nova normalitat en què comencem a avançar.

Després d’unes setmanes molt dures, els indicadors que les autoritats sanitàries ens faciliten posen de manifest que estem superant la fase més crítica de la terrible crisi derivada de la irrupció de la Covid-19 a la nostra societat. Ens complau comunicar-vos que, també als centres i residències del Grup Mutuam, la situació ha millorat els darrers dies i que, poc a poc, tornem a una normalitat que, ben segur, no serà com la d’abans.

Professionals, persones usuàries i familiars hem viscut unes setmanes complicades i tothom, d’una manera o d’una altra, ha hagut de fer un gran esforç per adaptar-se a unes circumstàncies que no podíem preveure. Des del Grup Mutuam, no podem deixar de donar les gràcies a tot el personal que ha donat el màxim de si mateix perquè els usuaris i usuàries estiguessin ben atesos, i que han intentat amb tots els mitjans disponibles que aquests poguessin sentir-se acompanyats dels seus éssers estimats malgrat les condicions de distanciament a què ens hem vist obligats per protegir la salut de tothom. Sense la seva intensa dedicació, no ens n’hauríem pogut sortir. Gràcies un cop més a tots ells per aquest exemple de vocació i resiliència que han demostrat.

També volem agrair a les pròpies persones usuàries i les seves famílies la capacitat d’adaptació i la comprensió d’unes mesures que sabem que emocionalment han estat dures. Afortunadament, la millora de la situació sanitària i la consegüent desescalada del confinament permetran una flexibilització progressiva de les condicions de distanciament. Així, aviat seran possibles els tan esperats retrobaments. Tanmateix, cal tenir present que moltes de les mesures de protecció de la salut que s’han emprès a causa de la Covid - 19 en els nostres recursos i  serveis, hauran d’incorporar-se de forma indefinida en els nostres protocols amb una finalitat preventiva per garantir la seguretat dels usuaris i treballadors del Grup.

Tots els professionals del Grup  Mutuam seguim compromesos en prestar la millor atenció als nostres usuaris, residents i famílies.

Tot encoratjant-vos a seguir cuidant-vos, rebeu una afectuosa salutació.

Francesc Brosa

Director General

Barcelona, 20 de maig de 2020

Comunicat COVID-10 publicat el 30 de març de 2020


Deixa un comentari