El CEA renova parcialment els seus membres

Maig 10, 2019

El Comitè d’Ètica Assistencial (CEA) de Grup Mutuam va renovar part dels seus membres electes en la darrera reunió ordinària, el passat 25 d’abril. A la trobada, hi van assistir tant els membres electes entrants i els que sortien.

L’elecció dels nous membres es va fer per consens dins del CEA entre totes les candidatures que havies resposta a una convocatòria oberta a tot l’equip professional del Grup.  Tal com preveu el reglament, es van tenir en compte en la valoració d’aquestes els criteris d’interès, sensibilitat i formació específica prèvia en Bioètica.

La presidenta del CEA, la doctora Maribel Esquerdo, havia enviat la convocatòria de renovació als diferents membres i serveis del grup i, després de rebre les candidatures, en la reunió ordinària del 21 de març, es va decidir per consens quines serien les persones candidates per ocupar les vacants. Així, d’una banda, les professionals que són baixa del Comitè són: Núria Porcel, treballadora social i directora de Les Franqueses; Alícia Nogue, DUI i coordinadora d'infermeria de l'Hospital Sociosanitari Mutuam Girona; Anna Escolà, psicòloga de l'equip EAPS de Barcelona; i Montse Espier, metgessa i coordinadora mèdica de l'EAR. De l’altra, les persones que s’hi incorporen són: Meritxell Naudeillo, psicòloga, DUI, i coordinadora dels EAPS Barcelona;  Sebastian Fradejas, metge de l'Hospital Sociosanitari Mutuam Güell; Alba Ruiz, treballadora social de Mutuam Manresa; Letícia Ortigosa, metgessa de l'EAR; Yolanda Domenech, gerocultora i coordinadora d'auxiliars de Vila-seca; i Marta Soler, neuropsicòloga de l'Hospital Sociosanitari Mutuam Girona.


Deixa un comentari