L’Associació Superar l’Ictus Barcelona (ASIB) i Grup Mutuam uneixen forces en benefici de les persones que han patit un ictus i les seves famílies

Setembre 23, 2021

Aquest estiu, Grup Mutuam ha formalitzat el seu conveni amb l’Associació Superar l’Ictus Barcelona (ASIB). L’entitat estableix un compromís d’atenció, proximitat i continuïtat amb les persones que han patit un ictus i amb les seves famílies, per tal de millorar la seva qualitat de vida. D’aquesta manera, ambdues entitats sense ànim de lucre intercanviaran serveis en benefici de les persones que han viscut un ictus.

Grup Mutuam, oferirà als socis d’ASIB, el seu Servei d’Orientació Social amb el qual seran atesos per professionals experts en gent dependent i/o gent gran. Gràcies a aquest podran ser escoltats, diagnosticats i orientats als recursos sociosanitaris i socials amb garantia d’haver estat prèviament supervisats: serveis d’ajuda en el domicili, apartaments amb serveis, residències, centres de dia, hospitals sociosanitaris, etc., així com informació de com tramitar els ajuts públics (llei de dependència i altres).

Per part de l'ASIB, s'oferirà ajuda a Grup Mutuam a l'hora de difondre les comunicacions d'activitats que siguin d'interès pel seu col·lectiu.

Un pacte de col·laboració que beneficiarà als associats de l’ASIB i a Grup Mutuam a fi de desenvolupar i implementar les sinergies existents entre ambdues entitats.


Deixa un comentari