Apartaments amb serveis per a gent gran, molt més que una llar

Juny 20, 2024

T’imagines un lloc on la independència i la seguretat anessin de la mà? Els apartaments amb serveis per a gent gran del Grup Mutuam són el lloc ideal per aquelles persones que volen viure amb autonomia, però amb l’opció de disposar d'assistència professional sempre que es necessiti. No només són una llar còmoda i accessible; sinó un comunitat de gent gran i espais plens de vida i calidesa on cada detall està pensat per oferir una experiència de vida única.

Et convidem a descobrir els Apartaments Mutuam Collserola i els Apartaments Güell del Grup Mutuam, dos complexos que et sorprendran i et faran sentir com a casa.

Apartaments Mutuam Collserola

Ubicats en el complexe del Centre Assistencial Mutuam Collserola, els apartaments són un oasi de tranquil·litat i natura, perfectament connectats amb el centre de Barcelona. Amb 52 apartaments en règim de lloguer, aquests espais estan dissenyats específicament per a persones grans, amb un disseny modern i funcional que combina amplitud, llum natural i color.

Gràcies a la seva ubicació privilegiada integrada al Centre Assistencial Mutuam Collserola i a prop de l'Hospital Vall d'Hebron, asseguren una assistència immediata en cas de necessitat. Així doncs, aquest model d'habitatge no només proporciona un lloc per viure, sinó que es converteix en una veritable llar, oferint tant privacitat com oportunitats per socialitzar en un ambient segur i acollidor.

Apartaments Güell

Situats al costat de l'Hospital d’Atenció Intermèdia Mutuam Güell, al barri de Gràcia, aquest recurs ofereix 15 acollidors apartaments en règim de lloguer. Aquest complex destaca pel seu entorn tranquil i ben comunicat, així com pel seu ambient familiar i càlid. Els apartaments, inundats de llum natural gràcies als jardins, estan decorats de manera senzilla i confortable, convidant a una vida relaxada.

Destaca la proximitat i la calidesa del personal  així com la seva professionalitat i humanitat. La combinació de serveis assistencials i domèstics professionals i de gran qualitat assegura que els residents puguin gaudir de la seva independència amb la tranquil·litat de saber que tenen suport disponible quan ho necessitin. 

En resum, els apartaments per a sèniors del Grup Mutuam no són només un lloc on viure; són un entorn dissenyat per oferir qualitat de vida, seguretat i, sobretot, un sentit de comunitat i pertinença. Per tot això, s'han convertit en una opció desitjada i valorada per molts usuaris que busquen una vida plena i autònoma en aquesta nova etapa de la vida.

A continuació, et convidem a conèixer els nostres Apartaments amb serveis!


Deixa un comentari