Els i les sèniors de Mutuam Activa visiten el municipi costaner de Sitges

El 28 de març, el grup de sèniors de Mutuam Activa, procedent del Servei Gent Gran de Mutuam i d'altres entitats com Mutual Mèdica, Clínicum, Vital Seguro i el Col·legi Oficial de Farmacèutics, va gaudir d'una excursió a Sitges, un municipi  amb una gran història artística al darrere.

Primerament, en arribar, el grup de Mutuam Activa va visitar el Museu Cau Ferrat, que va ser la casa-estudi de Santiago Rusiñol, un dels pintors més significatius del modernisme català. La visita els va deixar impressionats, ja que van poder veure com treballava l'artista a la seva llar, a més d’apreciar algunes de les seves obres d'art.

Seguidament, es van dirigir al Museu Maricel, que es troba a l'interior d'un palau amb el mateix nom i a primera línia de mar. La visita no va ser menys, ja que van poder gaudir d'una excel·lent mostra d'obres que comprenien des del segle X, al realisme i figuració de la primera meitat del segle XX. A més, van poder apreciar les magnífiques vistes de l'horitzó des del mirador sobre el mar del mateix museu.

Un cop acabada la visita als museus, els i les sèniors van fer una passejada per conèixer el cor de Sitges i van fer una parada per dinar tots plegats abans de tornar a Barcelona. En definitiva, van quedar molt satisfets i satisfetes amb la sortida, ja no només per tot el que van aprendre, sinó per la bona estona i el bon dia que van gaudir tots junts.


Deixa un comentari