Viu l’encant de l’Hostalric medieval

Març 28, 2019

El proper 6 de juny, Mutuam Activa encetarà el seu recorregut, sortint des de la nostra parada habitual i amb una parada en el camí per esmorzar (no inclòs al preu), cap a Hostalric. Una població històrica declarada Bé d’Interès Nacional, ja que conserva un dels llegats monumentals més notables de l’època medieval catalana, presidida per una imponent fortalesa militar moderna.

Ens espera un recorregut per l’antic Castell dels vescomtes de Cabrera, que estratègicament situat sobre una roca basàltica, mantenia el control sobre el camí ral entre Girona i Barcelona. A partir del segle XVII va patir diverses transformacions per adaptar-se als nous temps i les noves estratègies de defensa de l’època moderna, les quals coneixerem gràcies a la visita guiada i als audiovisuals que projecten al seu interior.

Arribarem fins al recinte medieval dins la muralla, per acabar de gaudir dels diferents racons plens d’història i singularitats que trobarem allà, com la torre d’Ararà i els Frares i la cova del Relliguer, entre altres.

Amb tot aquest recorregut fet, conclourem el dia amb un dinar al restaurant reservat per l’ocasió. Si no et vols perdre aquesta ocasió per viure de més a prop l'Hostalric medieval, reserva la teva plaça trucant al 93 380 09 60 o a través d’un correu electrònic a l’adreça mlopezbrea@mutuam.com

INFORMACIÓ D’INTERÈS
• Lloc i hora de trobada: Ausiàs Marc 39, a les 8:00 h
• Preu mutualista Servei Gent Gran: 50 €
• Preu acompanyant: 55 €


Deixa un comentari