Simpàtica visita al nucli medieval emmurallat d’Altafulla: la Vila Closa

Juliol 12, 2019

El passat 11 de juliol, un grup de 38 sèniors viatgers de Mutuam Activa, format per socis del Servei Gent Gran de Mutuam, Clinicum, Col·legi de Farmacèutics, Vital Seguro i Mutual Mèdica, es van posar en marxa cap a Tarragona, per conèixer la Vila Closa d’Altafulla.

Ja a lloc, el sol els va acompanyar per tot el recorregut que van fer pel centre emmurallat, on hi va destacar l’església de Sant Martí. Van fer una agradable passejada per la zona marítima de la vila. Allà, el grup va conèixer el barri marítim de les "Botigues de Mar", un indret totalment diferent de la Vila Closa i perspectiva marítima.

Després de dinar, l’excursió va continuar per la població del Catllar, on van visitar el castell del segle XI, situat al Baix Gaià. Gràcies a algunes maquetes i un entretingut audiovisual, els viatgers van sortir amb una idea molt clara i real, de com era la vida dins el castell i de com es defensaven.

Mutuam s'acomiada amb aquesta sortida, fins al setembre. De cara a la tardor, us esperen propostes d’oci innovadores i encara més interessants, que no us podreu perdre!


Deixa un comentari