Sevilla i las influències musulmanes conquereixen l’esperit dels viatgers de Mutuam Activa
Un grup de 28 persones van visitar el passat desembre la capital d’Andalusia amb Mutuam Activa. L’esperadíssim viatge d’hivern acostuma a tenir molt èxit i, en aquesta ocasió, com era d’esperar, no va deixar ningú indiferent.
Es poden definir com a impressionants les visites i excursions que van fer cada dia, començant pel Palacio de Dueñas, propietat de la Duquesa de Alba i una de las atraccions de moda pel seu valor arquitectònic, històric i artístic. Es tracta d’una casa palau construïda el segle XV que pren el nom de l’antic monestir de Santa Maria de las Dueñas. La visita va continuar pel considerat com a millor edifici nobiliari andalús d’estil renaixentista: La Casa Pilatos. Fou residència dels ducs de Medinaceli i mostra al seu interior la bellesa de l’arquitectura del sud de la península. Dues visites especialment “enlluernadores”.
Durant aquesta escapada de quatre dies, els viatgers van poder caminar molt per aquesta preciosa ciutat que va ser musulmana més de 800 anys. Van contemplar també alguns dels seus monuments més importants, com la Universitat, l’antiga Fàbrica de Tabac, la Plaça d’Espanya, el palau de Sant Telmo, la Torre del Oro i la Catedral de Sevilla.
En algunes estones de temps lliure, van aprofitar per passejar pel carrer Sierpes per no deixar de fer alguna compra, fotos i la típica cervesa. Creuers pel Guadalquivir, una petita ruta per los Pueblos Blancos, entre els quals destaquen Arcos de la Frontera i el preciós Grazalema, van completar el viatge. El comiat de l’estada Sevillana va ser des de los Reales Alcázares, un impressionant conjunt de palaus envoltats d’una impecablement conservada muralla.
Tot plegat va resultar deliciós… El destí, la companyia, el temps, els coneixements i, sobretot, la possibilitat de compartir l’experiència amb amics.
Si us voleu apuntar a la propera sortida, no deixeu de consultar les activitats que té llestes Mutuam Activa per a sèniors amb moltes ganes de voltar i veure món.
93 380 09 70