La visita de TV3 ofereix una nova experiencia al grup de sèniors de Mutuam Activa

Abril 5, 2023

El 23 de març, els i les sèniors de Mutuam Activa, procedent del Servei Gent Gran de Mutuam i d'altres entitats com Mutual Mèdica, Clínicum, Vital Seguro i el Col·legi Oficial de Farmacèutics, van fer una visita guiada per les instal·lacions de TV3, el canal autonòmic més consumit a Catalunya.

Durant la visita, van poder conèixer més a fons les instal·lacions, com ara els populars platós dels informatius o del programa Eufòria. El grup de sèniors va quedar molt sorprès amb les dimensions dels platós, ja que asseguraven que a la televisió semblaven més grans. A més, van descobrir el que eren els platós virtualitzats, aquelles que permeten recrear mitjançant tecnologia i croma un espai diferent de la realitat.

D'altra banda, també van conèixer les sales de control de realització, que es troben annexes al programa i s'encarreguen de la seva emissió per televisió. En general, va ser una sortida plena de sorpreses i descobriments. El grup de sèniors va quedar encantat de conèixer per fi les instal·lacions de TV3, un canal que molts porten consumint des de gairebé sempre.


Deixa un comentari