Els i les sèniors de Mutuam Activa visiten el municipi costaner de Sitges

Abril 5, 2023

El 28 de març, el grup de sèniors de Mutuam Activa, procedent del Servei Gent Gran de Mutuam i d'altres entitats com Mutual Mèdica, Clínicum, Vital Seguro i el Col·legi Oficial de Farmacèutics, va gaudir d'una excursió a Sitges, un municipi  amb una gran història artística al darrere.

Primerament, en arribar, el grup de Mutuam Activa va visitar el Museu Cau Ferrat, que va ser la casa-estudi de Santiago Rusiñol, un dels pintors més significatius del modernisme català. La visita els va deixar impressionats, ja que van poder veure com treballava l'artista a la seva llar, a més d’apreciar algunes de les seves obres d'art.

Seguidament, es van dirigir al Museu Maricel, que es troba a l'interior d'un palau amb el mateix nom i a primera línia de mar. La visita no va ser menys, ja que van poder gaudir d'una excel·lent mostra d'obres que comprenien des del segle X, al realisme i figuració de la primera meitat del segle XX. A més, van poder apreciar les magnífiques vistes de l'horitzó des del mirador sobre el mar del mateix museu.

Un cop acabada la visita als museus, els i les sèniors van fer una passejada per conèixer el cor de Sitges i van fer una parada per dinar tots plegats abans de tornar a Barcelona. En definitiva, van quedar molt satisfets i satisfetes amb la sortida, ja no només per tot el que van aprendre, sinó per la bona estona i el bon dia que van gaudir tots junts.


Deixa un comentari