Els i les sèniors de Mutuam Activa viuen el Modernisme de Can Fanga

Setembre 27, 2023

Recentment, el grup de sèniors de Mutuam Activa, procedent del Servei Gent Gran de Mutuam i d'altres entitats com Mutual Mèdica, Clínicum, Vital Seguro i el Col·legi Oficial de Farmacèutics, va tenir l’oportunitat de fer un viatge al passat i gaudir del Modernisme de quan Barcelona era Can Fanga.

Amb motiu del centenari de la mort de Lluis Domènech i Montaner, es va fer una ruta pels carrerons de l’Eixample per conèixer algunes de les seves obres més significatives, com la Casa Lamadrid i la Casa Thomas. Tots i totes van quedar enlluernats amb la bellesa de les construccions, apreciant cada detall de l’autor. A més, una curiositat que va sorprendre a tothom va ser que la Casa Thomas era ara una encantadora botiga de mobles, mantenint aquest estil modernista tant per fora com per dins.

En definitiva, va ser un matí engrescador i ple d’història que va permetre als i les sèniors conèixer una mica més la ciutat de Barcelona i les obres d’un dels pares del Modernisme a casa nostra, Lluis Domènech i Montaner.


Deixa un comentari