Descobrint Sant Martí de Provençals amb els sèniors de Mutuam Activa

Juny 20, 2024

Les sortides matinals de Mutuam Activa s'han convertit en una de les activitats d'oci culturals més esperades pels i les sèniors de Mutuam Activa. Recentment, el grup provinent del Servei Gent Gran de Mutuam i altres entitats com Mutual Mèdica, Clínicum, Vital Seguro i el Col·legi Oficial de Farmacèutics, van gaudir d'una estona especial explorant el barri de Sant Martí de Provençals.

Els i les sèniors van començar el seu recorregut pel nucli antic del barri, on la història i la modernitat es barregen de manera fascinant. Tots van quedar encantats amb els gratacels i les masies dels anys 70 restaurades, que es conserven en perfecte estat, així com amb els pintorescos horts urbans que afegeixen un toc verd a l'entorn. La joia de la visita va ser l'església gòtica de Sant Martí Vell, la qual van poder visitar i admirar gràcies a una voluntària de la parròquia.

Per culminar el matí, el grup va visitar la Biblioteca García Márquez, declarada la millor biblioteca pública del món per les seves modernes instal·lacions i el seu avançat equipament. En definitiva, la visita va ser una experiència enriquidora plena de descobriments!


Deixa un comentari