Palau Macaya, un dels edificis menys coneguts de Puig i Cadafalch

Març 1, 2018

Una de les últimes sortides de la temporada d’hivern de Mutuam Activa va portar un grup de sèniors cap a el Palau Macaya. Construït el 1901 per Josep Puig i Cadafalch, amb la col·laboració dels també arquitectes Eusebi Arnau i Alfons Jujol, el Palau Macaya és un edifici modernista considerat bé cultural d’interès nacional i situat al Passeig de Sant Joan, de Barcelona.

L’austera façana està decorada bàsicament amb estucat blanc, on destaquen els esgrafiats en ocre de Joan Paradís i el treball de forja de Manuel Ballarín. A l´interior, al vestíbul, s’hi conserven una rica ornamentació i una magnífica escalinata. Mutuam Activa al Palau Macaya

Actualment, l’edifici és propietat de La Caixa i es destina, fonamentalment, a acollir exposicions d’art. Els sèniors de Mutuam Activa la van recórrer al llarg de dues hores de visita acompanyats per la guia de Cases singular. Tot el grup va sortir content i havent aprofundit  una mica més en l’apassionant modernisme.

Si a tu també t'interessa descubrir en bona companyia el nostre patrimoni cultural, informa't ja de les activitats que Mutuam Activa ha preparat per a a primavera.


Deixa un comentari