Mutuam Activa visita el Centre de Control del Metro de Barcelona

Setembre 30, 2016

Mutuam Activa en la seva línia per no parar quiets, el 23 de setembre va aplegar un grup de 40 sèniors actius per fer una visita al recentment remodelat Centre de Control del Metro de Barcelona, de la mà del cap de TMB Educa. Transports Metropolitans de Barcelona, els va mostrar com supervisen i gestionen la xarxa del metro. Les noves instal·lacions estan preparades per tal que els operadors gestionin las línies convencionals L1, L2, L3, L4 i L5 i també les automàtiques, sense conductor, L11, L9 i L10 . Els diferents espais de treball estan distribuïts en cercle al voltant del nucli tecnològic central, on es troben totes les connexions.

També aquestes noves instal·lacions disposen de vídeo-wall amb pantalles digitals que reben la informació directament a través de las càmeres instal·lades en els accessos, les escales, els vestíbuls i les andanes de las estacions de metro. Les pantalles també reben informació en temps real des de las càmeres instal·lades  a l'interior dels trens d'aquelles línies de metro automàtiques amb sistema wi-fi. Al llarg de les 24h del dia el Centre de Control gestiona tots els recursos que intervenen amb la finalitat de garantir el compliment dels serveis programats, regulant els intervals del trens, ajustant en temps real l'oferta i la demanda i gestionant els canals de informació interna i externa per tal d'actuar amb la màxima eficàcia en cas de qualsevol emergència o incidència.

 

Amb tota aquesta tecnologia puntera, els nostres curiosos sèniors van finalitzar un matí molt interessant aprenent com funciona la ciutat de Barcelona sota terra.

Encara no coneixes la programació trimestral de tardor de Mutuam Activa?Ampliar Informació

 


Deixa un comentari