Els sèniors de Mutuam Activa exploren el parc eòlic i el Castell d’Òdena

Febrer 24, 2022

Aprofitant el bon temps, Mutuam Activa i els seus sèniors procedents del Servei Gent Gran de Mutuam, Mutual Mèdica, Clínicum, Vital Seguro i el Col·legi Oficial de Farmacèutics, han visitat el parc eòlic de Rubió, a l’Anoia i el Castell d’Òdena.

El dia va acompanyar de la millor manera, el cel clar i les explicacions del guia expert en energies renovables, van permetre descobrir el funcionament del complex. Després d’un recorregut per les instal·lacions i ben apresa la lliçó sobre la importància de l’energia eòlica i els valora naturals del paisatge de la zona, els sèniors van gaudir d’un bon dinar. A la tarda, l’excursió va continuar al castell a la població veïna, Òdena. La construcció consta com a una de les més antigues de la zona i va estar testimoni d’un gran nombre d’històries interessants i convulses, les quals van descobrir els sèniors sorpresos.

Aquesta va estar l’última de les excursions d’un dia de la programació d’hivern. Si voleu podeu consultar la ja disponible programació de primavera 2022.


Deixa un comentari