Museu d’Història de Catalunya: 20 anys construint la nostra memòria

Un grup de persones va visitar el passat 23 de febrer, mitjançant Mutuam Activa, el Museu d’Història de Catalunya. Creat l’any 1996 amb l´objectiu de promoure el coneixement i la difusió de la història i la cultura catalanes, tant a escala nacional com internacional, s’ubica als antics Magatzems Generals de Comerç, l’únic edifici conservat del vell port industrial de Barcelona.

A diferència d’altres museus, no va néixer fruit de la necessitat d’exhibir una col·lecció, sinó amb la voluntat d’esdevenir un referent en la divulgació de la història i del patrimoni del país i d’enfortir la identificació dels ciutadans amb la història nacional. Així, el museu es configura fonamentalment com un centre de recerca, conservació i difusió del patrimoni arqueològic, històric i etnològic de Catalunya.

Gràcies a aquesta visita guiada, una vegada mes, vam tenir l’oportunitat d’enriquir-nos amb l’aprenentatge, el debat i la reflexió. Podeu conèixer les nostres activitats culturals i apuntar-vos-hi trucant al 902 444 622.


Deixa un comentari