Museu d’Història de Catalunya: 20 anys construint la nostra memòria

Març 8, 2017

Un grup de persones va visitar el passat 23 de febrer, mitjançant Mutuam Activa, el Museu d’Història de Catalunya. Creat l’any 1996 amb l´objectiu de promoure el coneixement i la difusió de la història i la cultura catalanes, tant a escala nacional com internacional, s’ubica als antics Magatzems Generals de Comerç, l’únic edifici conservat del vell port industrial de Barcelona.

A diferència d’altres museus, no va néixer fruit de la necessitat d’exhibir una col·lecció, sinó amb la voluntat d’esdevenir un referent en la divulgació de la història i del patrimoni del país i d’enfortir la identificació dels ciutadans amb la història nacional. Així, el museu es configura fonamentalment com un centre de recerca, conservació i difusió del patrimoni arqueològic, històric i etnològic de Catalunya.

Gràcies a aquesta visita guiada, una vegada mes, vam tenir l’oportunitat d’enriquir-nos amb l’aprenentatge, el debat i la reflexió. Podeu conèixer les nostres activitats culturals i apuntar-vos-hi trucant al 902 444 622.


Deixa un comentari