Deixat embellir per la Vila Closa d’Altafulla

Març 29, 2019

Per fugir del caos urbà, Mutuam Activa et proposa l’11 de juliol, una excursió a la província de Tarragona, concretament a la Vila Closa d’Altafulla. Sortint des de la nostra parada habitual amb una breu parada per esmorzar (servei no inclòs al preu).

La visita començarà a la Vila, on farem un recorregut per la història del centre històric emmurallat, gaudint dels seus racons més emblemàtics i de l’església de Sant Martí, considerada un conjunt de gran valor monumental. Aquesta continuarà amb una agradable visita pel singular barri marítim de les Botigues de Mar, totalment diferent de la vila closa per la seva perspectiva costanera.

Amb aquestes dues visions tan contrastades ens dirigirem a dinar a un restaurant de la zona per continuar la tarda a la població del Catllar. Allà ens espera el seu castell, una fortificació de frontera del segle XI situada al Baix Gaià, que el nostre guia ens ensenyarà. Les seves dependències, entre elles el pou de gel, complementades d’una projecció audiovisual i una exposició de maquetes, ens permetran acabar el dia plens de coneixements sobre com era la vida al medieval.

Si tens ganes de viure aquest a experiència en la història, reserva ja la teva plaça:
• Telèfon: 93 380 09 60
• Correu electrònic: mlopezbrea@mutuam.com

INFORMACIÓ D’INTERÈS
• Lloc i hora de trobada: Ausiàs Marc 39 a les 8.00 h
• Preu mutualista Servei Gent Gran: 50 €
• Preu acompanyant: 55 €


Deixa un comentari