El grup de sèniors de Mutuam Activa vista l’hotel de l’art: El Majestic

Març 7, 2023

A principis de març, el col·lectiu de Mutuam Activa, procedent del Servei Gent Gran de Mutuam i d'altres entitats com Mutual Mèdica, Clínicum, Vital Seguro i el Col·legi Oficial de Farmacèutics, van visitar un dels hotels més artístics de tota Barcelona: l'Hotel Majestic.

L'hotel de l'art és el sobrenom més famós pel qual es coneix al Majestic, i això és gràcies al gran interès artístic dels seus propietaris. Aquests s'han encarregat d'omplir i decorar totes les zones comunes, passadissos i fins i tot habitacions amb una gran col·lecció d'art. La conformen quadres i escultures, que es remunten a més de cinc-cents anys d'història. Entre aquestes, destaquen des de creacions d'artistes de les avantguardes històriques com Antoni Tàpies o Antonio Saura a figures reconegudes de la dècada dels vuitanta com Llimes o Lluís Lleó, i fins i tot artistes més recents com Anish Kapoor o Richard Long.

Els nostres sèniors es van quedar fascinats amb la gran quantitat d'obres, concretament més de 1000, repartides per l'hotel, gràcies a una explicació sobre la història d'aquestes. Per finalitzar, van gaudir d'unes magnífiques vistes de la ciutat de Barcelona des de la terrassa de l'hotel situada a la seva part més alta.


Deixa un comentari